Daisy Fullbright's mental ruminations

A valóság meghajlítása

2024. március 04. 16:53 - Daisy Fullbright

Én nem kérek mást
Csak elég időt
Igazán
Érteni, követni Őt
Aki félt és remél
És meghív, hogy láss

Igazán
Csak időt
Én nem kérek mást”
(Ákos – Igazán 2014)

Sokat gondolkodtál már azon, mért nem mennek a dolgaid úgy, ahogy akarod? Hát mert nem azt kapod, amit akarsz, hanem azt, amivé válnod kell. Ha azt kapnád, amit akarnál, hol lenne a fejlődés? Az Univerzum feleslegesbe nem feccöl energiát, hogy a léleknek anyagot adjon! Ne viccelj már! Tudod mennyi meló lelket, s testet összerendezni, belerakni a megfelelő földi családba, a legmegfelelőbb társadalomba, a legmegfelelőbb nyelvet megtanítani neki, amin kifejezheti magát. Most ha már magyar az anyanyelved és ezt olvasod, vagy ha ne adj isten, tudsz, tanulsz valamiért magyarul, akkor vedd észre, hogy áldott vagy. A mi nyelvünk dolgozik a legtöbbet az agyon, te vagy az Univerzum legokosabb lénye, pláne, ha most azt is érted, amit írok, akkor ne add fel! És olvass tovább! Most nem kifejezetten azt mondom, hogy engem olvass tovább, alapvetően értem az olvasást, mint aktivitást. Olvasás és írás közben a kreativitás bekapcsol, és a tudatalatti tud dolgozni a traumákon. Nem feltétlenül a műveltség megszerzése érdekében kell olvasni-írni, hanem a megtagadhatatlan terápiás hatása miatt. De ha művelt vagy, az sem hátrány. MÁR MEGINT RAGAD A KÁTRÁNY.*

A tükör összeroppan
Így még homályosabban
Lát, ki látni vél
De többet remél
Bárkinél” (Ákos – Igazán 2014)

eye_of_the_universe.jpg

Azt hitted, befejeztem? Tévedtél, még van egy kevés!

Mentél, mert a békéd máshol van
Bátrabb voltál mindig álmomban
Eltévedt angyal, aki épp rajtunk gyakorolt
Hova tűntél mondd?

Tudtad rég, mért nem stimmel könyvben a szó
Hogy a könyvben a show mire jó
Sose voltál földrevaló” (Konyha – Földrevaló)

Szóval arról akartam írni, hogyan hajlítsd meg a valóságod úgy, hogy neked is jó legyen, ne csak azoknak, akik mindenféle olcsó manipulációval célbavettek és rajtad élősködnek. Ezekbe én most elég sok mindenkit beleértek. Annyi csaló van most körülöttünk, hogy alig látunk ki belőlük. A fegyelem belülről kell, hogy jöjjön, s ha félelmet érzel, siettetést, bizonytalanságot, akkor tudd, hogy nem jó helyen vagy, nem jó emberekkel, nem jó rendszerben. Van egy mondás: ha egy szobában te vagy a legokosabb, nem jó szobában vagy. Hát így állj az életedhez! Menj át egy másik szobába! Csak egy kilincset kell lenyomni! És most ne valami pszichothrillerre gondolj! De, ha az segít szétválasztani a szubjektumot az objektumtól, akkor gondolj arra nyugodtan! KANYARÓ MEG KIFLI!* Kinek a pap, kinek a papné! NAPI SHAKE!*


Ha öreg leszek meglesz mindenem
De nem fogja meg a ráncos kezem
Van iPhone-om meg trendi iPhone-tokom
De nem lesz unokapuszi a májfoltokon” (Honeybeast – Egyedül)

Hiába vagyok egyedül, úgy néz ki, csak lesz unokapuszi a májfoltokon, vagy májfoltok se lesznek, iPhone-om meg még mindig nincs, mert nem akarom, hogy a Elon Musk mindenfelé kövessen, meg elég, ha én vagyok okos, felesleges, hogy a mobilom az legyen!

Aki ezek után sem tudja, hogy mit kell tenni, és ismer, írjon rám, ha nem ismer, felesleges! Sok sikert a hajlítgatáshoz! Hamarosan találkozunk!

*HATÓERŐK

kép: NASA; the eye of the Univerze

Budapest, 2024. március 4.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://daisyfullbright.blog.hu/api/trackback/id/tr3518345585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása