Daisy Fullbright's mental ruminations

Craftwork* - A ködben

2023. december 12. 22:39 - Daisy Fullbright

kapcsolatfelvételi próbálkozások: 1980, 1981, 1991, 1997, 2005, 2006, 2007, 2007, 2008, 2009, 2020, 2021

2023, utolsó archetípus** (Hatalmas ködben elveszve bolyongsz.): Nem látok jól. Kéne egy mécses, vagy legalább egy gyufa. De a ködpárától az sem gyulladna. Egyszercsak cigiparazsat látok, érzem a füst szagát és valami fás férfiparfümöt. Valaki itt van. Megérkezett.

kod.jpg

12-dik hó 12-dike, 12 óra 12 perc: Az év utolsó dimenziókapuja kinyílik, éppen úszok, Mónika, a pénztáros kettőnkért gyújtja meg az áldott mécsest, ha már kettőnkért, akkor már csak ugyanabba a dimenzióba kerülünk. Egy biztos, most valamiért nem vagyunk a helyünkön, mégis azt tapasztalom, ebben a dimenzóban is vannak, akik nem ide valók, és velük azonnal megértjük egymást.

Összesen 27 dimenzió van, nem tudom, ebből mennyi a tér, és mennyi az idő, de csak lehet magunknak kreálni egy olyan kombót, ahol megfelelőek a körülmények, vagy az Univerzum Sorskereke dobja ki azt a tapasztalati hálót amiben fejlődhetünk?

Az ember nem azt kapja, amit akar, hanem azt, amitől az lesz, ami. Ha valaminek nem tetszik a színe, érdemes fordítani rajta. Néha a háta mögött keresi az ember, ami pont az orra előtt van. Eldobja, ami elfeslett, holott a felfeslett szöveten át süt be a Nap. Fegyvert használ, ahol lúdtollat kellene. Ragaszkodik, amihez nem kéne, és elengedi, amibe 10 körömmel kellene kapaszkodnia.

Holnap más lesz. Nem fogok emlékezni arra, ki voltam ma, tegnap, és tegnapelőtt. Tarlóégetés, magvetés, aratás. Ez az élet rendje. Nem lehet túlfejlődni, az mindenképpen pusztuláshoz vezet. A kényszerirtás hiányt szül, a hiány, meg kivétel nélkül szaporodást hoz. Az erők körforgásban vannak, mindaddig, amíg ÉLET van, ez így lesz. S szinte mindegy, hogy én megyek érte, vagy ő jön értem, vagy egyszerre indulunk egymás felé. Az operáció sikerült, most meglátjuk, a beteg túlél-e. 

CAPISCE? Peace and togetherness!

* angol: ügyesség

** görög: őskép, Carl Gustav Jung munkássága által ismertté vált fogalom. Szerinte az archetípus olyan mitologikus alapmotívum, amelyben az emberiség kollektív tudatalattija őrzött meg, és ez az alapja a művészetek számos alkotásának.

Budapest, 2023. december 12. 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://daisyfullbright.blog.hu/api/trackback/id/tr7918279881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása