Daisy Fullbright's mental ruminations

Az angyalok útjai (Aszada esszencia)      

2020. szeptember 03. 20:09 - Daisy Fullbright

Most múlik pontosan
Engedem had menjen
Szaladjon kifelé belőlem
Gondoltam egyetlen
Nem vagy itt jó helyen
Nem vagy való nekem
Villámlik mennydörög (Quimby- Most múlik pontosan)

fedc4ce01a807da2c2a7a29effc7917d.jpg

Szempilla rebegtetés. Szárnycsapkodás. ’Az lesz a jel, hogy elhagyom a kalapom. De te mindig elhagyod. Jó, de most majd csak akkor hagyom el, ha jel, és mindenki azt fogja mondani, mennyire megjavult ez a gyerek, holott mi tudjuk, hogy ugyanolyan rendetlen vagyok.’*

Az angyalok nem olyan utakon segítenek, ahogy az emberi mértékkel felmérhető. nem azt csinálják, nem úgy, és nem azért. Van egy univerzális rend, egy homeosztázis. Ezt tartják fenn. De nem ám úgy, ahogy azt az emberek elképzelik, vagy erőltetni próbálják. Ha a homeosztázis felborul, borul minden. Kár ezt erőltetni. Már a megborítást! Minden cselekedet megjegyeztetett. Az Akasha jegyzi és visszaírja az életedbe. Ezt akartad? A tükörben te magad vagy. Saját magadban te magad vagy. Saját magadat zártad be, amikor kizártál, vagy be. Nyiss! Nyest! Nyárest!

Egy arc, mit csukott szemmel láthatsz jól, új rácsodálkozás, táguló csendjeink , nem is létezik, visszavársz egy süllyedő csodát, székszakadt áldozat, éjszaka,  s vár a nagy találkozás, nincsenek csodák, hazudjál! még megtörténhet bármi, csak por minden látomás a sorsnak, körbejársz, nincs egy új állomás, csak körbejársz, csak körbejársz’** ELMÚLT? MINT EGY GYERMEKKORI LÁZ!

*Nem pontos idézet A.A. Milne – Micsoda négy nap című regényéből

**Nem pontos idézetek nem sorrendben Presser-Demjén- Katona Klári - A nagy találkozás

HATÓERŐK

Képen: Esszencia natur a Pinteresten

Watch: https://www.youtube.com/watch?v=EnglA2gJK8U&list=RDCto5s_PZsTM&index=2

Budapest, 2020. szeptember 02-03.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://daisyfullbright.blog.hu/api/trackback/id/tr6616188424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása