Daisy Fullbright's mental ruminations

Kilencedik csapás   

2020. április 26. 21:35 - Daisy Fullbright

Első nap:…ahol Izrael fiai* laktak, mindenütt világos volt (Mózes II. 9.23)

A sötétségre szükség van. Nem csapás, állapot. Az az állapot, ami ahhoz szükséges, hogy valami megszülessen. Figyeld meg jól gondolataidat, és vigyázz, hogy csakis arra gondolj, amit szeretnél, és ne arra, amint nem! Megnyílik előtted a lehetőségek kapuja, és a gondolataid rekord sebességgel manifesztálódnak a formák világában. Az Univerzum lefényképezte gondolataidat, és most formába öntve megjeleníti őket.** Ehhez kell a sötét, az előhíváshoz. Ahhoz, hogy a gondolatból forma legyen: világosból sötét, amit majd megvilágítanak, át kell küzdened magadat a félelmen. Elégedett vagy azzal, amilyen gondolatokat az Univerzum lefényképezett benned? Ha nem, javíts rajta**, illeszd valós vágyaidhoz, rakd keresztbe lábad és várd a fotólabor mesterét, hogy végezze munkáját.

Második nap: „Színház az egész világ, és színész benne minden férfi és nő: fellép és lelép: s mindenkit sok szerep vár életében.”*** 

Most te választhatsz szerepet, akár meg is írhatod a darabot, rajtad áll. Akik elmentek, most újra visszajöhetnek, akik hiányoztak most veled lesznek. Akik elhulltak, felkelnek. Akik szerettek, most szeretve lesznek. Akiket lekapcsoltak, most felkapcsolják a lámpát. Akik hallgattak, most beszélhetnek. Akik elbújtak, előjöhetnek, Akik féltek, most egészek lesznek. Akik felgyorsultak, most lelassulnak. A betegek meggyógyulhatnak. Akiknek együtt kell lenni, együtt lesznek, akiknek külön, szétválnak. Visszaáll a régi rend.

race.jpg

Harmadik nap: A mai nap: Budapest, 2020. Akshaya Tritiya (A végtelen fellendülés harmadik napja (Hindu)).

*Izrael fiai: Reúbén, Simeón, Lévi, Jehúda, Jisszákhár és Zebúlún; 2. Dán, József, Benjámin, Naftáli, Gád és Ásér

**Gondolatok Dr. Doreen Virtue Angyalokkal gyógyítás című könyvéből

***Idézet: William Shakespeare- Ahogy tetszik

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://daisyfullbright.blog.hu/api/trackback/id/tr8715643220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása