Daisy Fullbright's mental ruminations

Ölem, kínosan szebb ízű valóság

2019. március 11. 20:45 - Daisy Fullbright

Vásárra menet

A szik telivér vajat köpül a talpas szikla lábánál. Kicsim: Szikszifta, egy marcona szatócs, hatalmas parókában dohányzik, és fatüzelésű nyakát egy sánta egér rágja. Mérges, határozott és szitkozódó füstfelhőt húz maga után bármerre jár.

Vörös Zé

Úgy láttam meg először, hogy a Tündér barlang bejáratánál merengve ül, lábait hanyag eleganciával keresztbe veti, egyik kezében Samuel Beckett, másikban fityegő szipka. Harsányan rekedt nevetése, és mindent figyelő tekintete körbeölelte a hegyet, s vele együtt minket is.

A bolond másik arca

Az Üveghegyen is egy keresztkapocs lett szentelt szeg. A tinédzser szerelem, mint görbe penge, a fejős tehén ellette fájó örökkévalóság.

Karnyújtásnyira

Az ember legszebb része, mely mindig pontosan tudja, mire van szükségünk. És kórosan gyengéden tereli tesze-tosza életünk harsanó vizét abba a csapodár mederbe, mely végül visszavezet bennünket a szikkadt valóságba.

295133_bedo_1.jpg

Iloz

ZEON szerte elmúlt a múlt, pláne 2836. október 25.-én 20 órakor, amikor Mona és ABABA itteni Scrabble utánzatot kolbászol. Dereng, hogy Freud egy tofuízű rém.

Lány martinis pohárral

Karlt ez a furcsa esős kor, valahogy igazán elszomorította. Ábrándozott, bólogatott, visszakérdezett. Előtte még soha nem akart kikerülni az olivabogyókkal hosszú, arany unalomból. Egyszerű, színes, pörgetik: Valaki Más Filmjét.

Budapest, 2019. március 11.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://daisyfullbright.blog.hu/api/trackback/id/tr8314683232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása