Daisy Fullbright's mental ruminations

Buborék

2018. július 17. 20:34 - Daisy Fullbright

No persze, ha megvannak a megfelelő eszközeink, tudunk Buborékot fújni. Csak aztán ne panaszkodjunk, hogy mért pont olyan! A gondosan beállított szappan-víz arány mellett bizonyára elengedhetetlen a kellően tiszta, és gazdag érzelemvilág. Esztétikai érzék is jól jön, hogy arányosan tudjuk elhelyezni Őket a térben, mert azt nagyon szeretik. Némi levegő sem árt, de ha eldurran, akkor már épp pont sok. Kell hozzá enyhe légáramlat, hogy tudjon lebegni, de a viharos szél kifejezetten ellenjavallt. És nem utolsó sorban, és ezt nem tudom eléggé hangsúlyozni, rengeteg türelem.

victor_nizovtsev.jpg

Hozzá kell szoknunk ahhoz is, hogy mindenféle számunkra érthetetlen indok nélkül, egyszer csak kipukkad, vagy elszáll messzire. Nem tudjuk, mért, mert az a tér, amit körbezár, számunkra tiltott zóna. Ha vesszük a bátorságot, és megpróbáljuk kifürkészni belső világát, már nincs is. És csak, amikor Ő úgy gondolja, hogy újrafújhatjuk, jelenik meg ismét. Csillogó, szivárványos teste egyszerre öleli magába a mindent, és semmit. Ha belenézel, tükörképed kicsit torz, kicsit más, mint, amit eddig feltételeztél magadról. De azért mégis tetszel magadnak. Minden egyes Buborék egy-egy pici börtön, melyet csupán a felszíni feszültség kelt. A lélek titkainak őrzői, mindaddig, míg egybe nem olvadnak a mindeneket körülölelő szabadsággal, ahol már nincsenek többé titkok.

B.I.-nek

Budapest, 2018. július 11./17.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://daisyfullbright.blog.hu/api/trackback/id/tr714119245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása