Daisy Fullbright's mental ruminations

Napi apró

2018. április 19. 21:18 - Daisy Fullbright

Hugh Jackman Budapesten ismerte meg 4XL méretű kedvesét. A hölgy az ugyanitt tartott esküvőn készült fotók nagy részén gyönyörű fővárosunk nevezetességeit, mint a Duna, vagy a Lánc-híd, érthető okokból kitakarja.

Szerdán a Szegedi Vadaspark 13 éves szibériai tigrisét, Igort, regeneratív őssejtkúltúrával kezelték. A humán gyógyászatban már bevett módszert elsősorban ízületi degeneratív elváltozásoknál, és autoimmun betegségeknél alkalmazzák. Igornak csípőízületi betegsége volt, mely a hagyományos kezelésekre, úgy mint gyulladáscsökkentők és fájdalomcsillapítók, nem enyhültek. Ezzel a módszerrel sem idegen anyag, sem gyógyszer nem kerül az állat szervezetébe, saját sejtjeit egy speciális előkezelés után adják vissza.

Az ÁNTSZ munkatársai, az éves rendes ellenőrzés közben, teveszőrt találtak a Gundel étterem Krúdy levesében. Az éttermet azonnal lezárták, s most nagy erőkkel folyik a vizsgálat, hogy vajon a szőr gazdája a közeli állatkertben lakó 2014-ben született Iliász, vagy esetleg becsempészett arab migráns. Lapzártakor riporterünk teljes hírzárlatról tudósított.

Tegnap Telekgerendáson a rekord meleg idő miatt kinyitották a helyi strandot. Egyelőre belépti díjat a szervezők nem kértek, hiszen a strand a kolbászfesztivál színhelyéül szolgált csupán. Az idelátogatók kizárólag saját felelősségre használhatták a strand medencéjét, lévén abban víz még nem volt.

suk1_cthumbnail_680x350.jpg

Special Agent Farewell, az FBI titkos ügynöke, áfonyagyűjtő körútján, szervezett bűnözés nyomaira bukkant a Skandináv-félszigeten. Mikor a félszigetre érkezett, azonnal gyanús volt neki az a rengeteg fjord. Észrevette, hogy sokan vannak, és nemcsak hogy kapcsolatban vannak egymással, de mindezen felül fraktál geometrikusak. Korábbi munkáiból tudta, hogy ennyi véletlen nem lehet ilyen koncentráltan jelen, s most bizonyítékokat gyűjt, hogy a titkos összeesküvést leleplezhesse.

Egy hete érkezett a keresztúri öregek otthonába, Lajos, a kombucha gomba. Egyelőre az akklimatizációs fázisban van, szokja a „vidéki” levegőt. Az ápolók úgy tervezik, hogy jövő héten már munkára fogják, s az egyre melegebb időben, igen hűsítő, és roboráló itallal kedveskednek a bentlakóknak.

Budapest, 2018. április 19.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://daisyfullbright.blog.hu/api/trackback/id/tr3913850092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása