Daisy Fullbright's mental ruminations

Különleges társulati gyűlés

2017. február 27. 15:43 - Daisy Fullbright

Elvtársak, elvtársnők! A mai különleges társulati gyűlés napirendi pontjai arról szónak, hogy én, mint egyöntetűen megválasztott igazgató hogyan is fogok a leggyorsabban, a legkisebb erőfeszítéssel meggazdagodni. Hiszen senki sem várhatja el tőlem, hogy annyi áldozatkész évtized után, amikor a művészetet és kultúrát mindenek előtt támogattam, nyugdíjas éveimben pulykanyak levest egyek és csak a Csepel-szigetre látogathassak el kikapcsolódásképp.

event.jpg

Az első napirendi pont, hogy kirúgom mindazokat, akik az igazgatói poszttért való pályázaton vetélytársaim voltak, és fényévre el is húztak mellettem, de kedvenc barátném, a gazdasági igazgató meghamisítván a szavazati eredményeket nem nyertek, így jelenlétük veszélyessé és okafogyottá vált.

A második napirendi pont, hogy megválunk azoktól a további munkatársaktól is, akik túl intelligensek, okosak, vagy tehetségesek, mert ezek az elemek szintén hátráltatják a társulat jövőbeni munkáját.

A harmadik napirendi pont a munka meghatározása: a jövő évadra megnyertük a TÁMOP fogyatékosok a művészetben 3.5.2.2017-es pályázatát, aminek keretösszege 35 milliárd forint és a tervek szerint, az egész összeget átmossuk a társulaton. Minimál büdzsés, alacsony színvonalú darabokat állítunk színre, tehetségtelen színészekkel az igénytelen és meglehetősen tompa nouveau bourgeois részére, akik úgyis csak azért járnak színházba, hogy villogjanak a Gucci táskájukkal, vagy a kanári gyémántjukkal.

Végül, de nem utolsósorban a pályázat értelmében fogyatékosokat alkalmazunk elsősorban a fiktív számlák kiállítására és háttérmunkákra, természetesen minimálbéren, akik miatt hál Istennek a Rehabilitációs adót nem kell befizetni.

Erőt, egészséget, Elvtársak!

Budapest, 2017 február 26-27.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://daisyfullbright.blog.hu/api/trackback/id/tr6412298373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása