Daisy Fullbright's mental ruminations

Vezeték nélküli hálózati kapcsolat

2016. január 21. 10:47 - Daisy Fullbright

A kifejezés attól függően, hogy mikor születtél, vagy milyen beállítottságú vagy mást és mást jelenthet számodra. Ha a 40-es években születtél ez a besúgó, akinek jelentései akár emberéleteket is követelhetett, az 50-es évek generációjának már nincs ennyire drasztikus hatása, már csak ellehetetleníti az általa jelentett személyeket.

A 60-70-es évek szülöttének ’Underground’ követőjének a Kontroll Csoport: Besúgók és provokátorok juthat eszébe, ezzel együtt az egész 80-as évekbeli film- és zene piac helyzete, ami letükrözte a társadalmi helyzetet. Létezett egy ’Mainstream’ csoport, aki a slágereket írta, és egy másik földalatti, rejtőzködő, öntörvényű, tiltott, misztikus csoport, aki vagy önszántából, vagy kényszer hatására egy teljesen más stílust, életérzést reprezentált azok számára, akik a felszíni életérzéssel nem tudtak, vagy nem akartak azonosulni, ahol „vigyázol nehogy szétpattanjon az illúziók finom burka, amiben élsz”.

 Az Y generációnak ez a szó egyértelműen a Wifi-t, az internet és hi-tech csodás, de mégis szürreális világát jelenti, ahol egyszerre és gyorsan lehet kapcsolódni, ahol, ha nem vagy on-line nem is létezel, ahol az idősebb generáció papíralapú világa valami elcsontosodott dinoszauruszra, őskövületre emlékeztet.

264309_186862608039372_186852894707010_499525_8008817_n_1_1.jpg

Van még egy különleges csoport, akik születési dátumtól függetlenül valamilyen spirituális hálóhoz kötődnek. Ezt a csoportot igazán valláshoz, vagy filozófiai ágazathoz sem lehet csatlakoztatni. Létezik a Morfogenetikus Mezőben egy nagy közös hálóban hívő gyülekezet. Az energiát, amely ezt táplálja, hívhatjuk isteni energiának, Szeretet energiának, Csí-nek, vagy Univerzális energiának. Bárhogy hívjuk, ez az energia csodákra képes és a rá csatlakozó emberek a Teljességet, az Egységet tapasztalhatják meg.

Szarvas, 2016. január 21.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://daisyfullbright.blog.hu/api/trackback/id/tr538298834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása