Daisy Fullbright's mental ruminations

Az élő tutaj

2014. november 08. 01:14 - Daisy Fullbright

Könnyekig meg vagyok hatva, amikor azt mondom, hogy azok a drága nők, akik szilikon melleket operáltatnak magukra tulajdonképpen a társadalom téves megítélésének áldozatai. A pszichológusok úgy gondolják, hogy testképzavarosak, de ez egy rendkívül korlátolt vélemény és abszolút nem látja át ezen tett valódi okát.

Tulajdonképpen eme hölgyek tisztában vannak a Globális felmelegedés várható következményével. Azaz, hogy a jégsapkák elolvadását követően a vízszint annyira megemelkedik, hogy szárazföld szinte nem is marad és tudják, hogy a szilikon jól úszik a vízen.

Bizonyára azt tervezik, hogy ha ez a szörnyű idő eljön, ők élő tutajként összekapaszkodva majd lebegnek a víz felszínén és mi többiek, ha már kifáradtunk az úszkálásban, beléjük kapaszkodhatunk.

Gallery_Image_10347.jpg 1.jpg


Ilyen fokú előrelátást és altruizmust egyszerre még nem tapasztalhattunk egy bizonyos embercsoportnál.

Ezen felül bizton állíthatom, hogy egy új pszichológiai irányzat is kezdetét veheti, nevezetesen a Csíkszentmihályi Flow-ja után a Műmellűek Rafting-ja.

Senecának igaza volt, a dolgok nem vagy csak jók, vagy csak rosszak, hanem jók és rosszak egyszerre, és az ember ítélőképessége dönti el, hogy hogyan kezeli azokat.

Budapest, 2013. október 14.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://daisyfullbright.blog.hu/api/trackback/id/tr396877067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása