Daisy Fullbright's mental ruminations

Önhibáján kívül

2021. április 29. 15:10 - Daisy Fullbright

„Önhibáján kívül elvált, budai öröklakással rendelkező, sportot, turisztikát kedvelő, nem dohányzó, jó megjelenésű, 178 cm magas vállalati főkönyvelő, kék metál színű BMW s egy jó anyára váró nyolcesztendős kisleányával megértő élettársat keres.”*

th_2.jpg

Önhibáján kívül állásást vesztett klasszika-filológika szakos egyetemi tanár, meglepően izmos testfelépítéssel, korát meghazudtoló kinézettel, egy XVIII-dik századi kastélykerttel és korhű Singer varrógéppel keresi melegszívű, elsősorban molett, 35 és 65 év közt lévő társát. ÉLETKÖZÉPI VÁLSÁG jeligére a kiadónál.

Önhibáján kívül takaró nélkül maradt csecsemő keresi édesanyját, egy lestrapált, ötgyermekes, kemencében pogácsát sütő, szeretve- ölelő, izzadt, lucskosan zsíros hajú, kialvatlan, a családi gondokkal egyedül megküzdő 40 év körüli nő személyében. ANYA CSAK EGY VAN jeligére a kiadóban.

Önhibáján kívül eltörött tejesüveg, biztonságosan zárható csattal és nagyjából 1 dl megmaradt, de besavanyodott tejjel keresi azt a szórakozott, de kedves tejesembert, aki erőn felül kicserélné egy ép üvegre és egyben megkeresné eltörött darabjait. SZÉTSZÓRT jeligére a kiadóban.

Önhibáján kívül kitavaszodott természet, rügyfakadó bokrokkal, lombba borult erdőkkel, sebes patakfolyásokkal, csiripelő madarakkal, üzekedő vadakkal, hegyekkel, mezőkkel, tavakkal keresi olyan túrázni, fürdőzni vágyó embertársait, akik tisztelik őt, vigyáznak rá és nem etetik a vízimadarakat, bármennyire is kinézi a hattyú a bécsi perec falatot az ember szájából. ÉHES HATTYÚ jeligére a kiadóban.

*Idézet Müller Péter - Lomb és gyökér című életműsorozatából.

Budapest, 2021. április 29.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://daisyfullbright.blog.hu/api/trackback/id/tr1616517200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása