Daisy Fullbright's mental ruminations

Metszet

2018. október 19. 18:02 - Daisy Fullbright

Kedves telefonáló, Ön az Asztrobazár hivatalos Kígyótartó segélyvonalát hívta. Kérem, ha Ön a Skorpió-Kígyótartó metszetben született, az egyes gombot válassza, ahol mélytranszformátoraink válaszolnak kérdéseire. Tegye le kezéből a kést! Ne forgassa szájában a pengét, mint valami baka, és jöjjön be az erkélyről, ha elszívta a szivart! Igyon egy utolsó kortyot a brandyből, és vegye végre észre, hogy vannak olyan dolgok, amiket még Maga sem tud megoldani, vagy ne adj isten, nem a Maga fennhatósága alá tartoznak!

ophiuchus.jpg

Kérem, ha Ön a Nyilas-Kígyótartó metszetben született, vegyen le a polcról egy Nietzsche kötetet és random módon üsse fel, a harmadik mondat vonatkozik Magára. Kérem, gondolkodjon el rajta, s ha ezzel megvan, hívjon újra! Ne álmodozzon tovább, s ne késlekedjen! Kívülről a dolgok még soha nem oldódtak meg igazán jól. Sajnos Magának kell a kezébe vennie a dolgokat! A helyzet nem kedvez, de soha nem is fog. Nincsenek igazán könnyű helyzetek már. Azért kár is lenne testbe inkarnálni embereket, hogy itt a semmire eltékozolják ezt a lehetőséget. A Földön kívül nem nagyon van olyan hely, ahol test és lélek együtt van! Lélek az mindenhol van dögivel! De azoknak mind testet szerezni nem kis feladat. Úgyhogy ne vacakoljon tovább, lépjen!

Kérem, ha Ön van olyan szerencsés és a Skorpió-Kígyótartó-Nyilas közös metszetben született, maradjon vonalban, egy nemzetközi specialista csoport készséggel várja kérdéseit!

Budapest, 2018. október 19.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://daisyfullbright.blog.hu/api/trackback/id/tr8514311147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása