Daisy Fullbright's mental ruminations

A nem mindennapi skót színész, aki fagocitálta a Swarovski gyémántot

2015. június 30. 20:33 - Daisy Fullbright

Szilvia barátnőm fejébe vette, hogy kedvemért megtanulja a sújtásos ékszerek készítését. Gondolom hosszas küszködés árán az utolsó képen látható eredményre jutott. Mire én bíztatóan az írtam neki: "Ha hunyorítok és messze megyek, Robert Carlyle-re hasonlít! Tehát jó!" Köztudott, legalább is barátaink körében, hogy mindketten odavagyunk ezért a skót színészért. Az egész karakter, akcentussal és a szerepekben is ellenállhatatlan.

Sziszka aggódva azt kérdezte: "És nem gáz, ha két egymásra nem hasonlító Robert Carlyle-t hordasz a két füledben?" Erre jött a felelet: "Nem gondolom, az egyik Rumplestiltskin, a másik Mr. Gold..." Ha valaki követi a Once upon a time című sorozatot, tudja miről beszélek, azon olvasók kedvéért akik nem, következzenek végre a képek. Balról jobbra: Mr. Gold, Rumplestiltskin (starring: Robert Carlyle-Once upon a time), az elkészült ékszerkezdemény.

gold14.jpg 6106076.jpg 10984563_976804689016691_6110110018408541063_n.jpg

További évődés gyanánt megkérdeztem, hogy fog-e ez a lény fejlődni és hogy az evolúció mely szakaszában kaptuk el, mire Szilvia azt írta: "Ez a Trainspotting forgatási szünetében a kellék sörre ráúszó Robert Carlyle." Mert hogy a színész ott a felejthetetlen Bagbie-t játszotta. Erre visszaírtam, hogy "Tényleg ez olyan ebihalas forma...embrió Robert Carlyle... A Swarovskit meg menet közben fagocitálta?" Itt már fájt a hasam a röhögéstől, de azért folytattam: "Azon gondolkozom, hova fogom én ezt hordani, de most a halászati kutatóba megyek dolgozni, oda jó lesz..." Válasz: "Jaaa. A halaknak tök mindegy." és, hogy: "Levágom a zsinórokat és kész is a kis hetyke bajszos Begbie!"

Alig várom, hogy mivé fejlődik barátném technikája. Kiváncsi vagyok, mikor rukkol elő egy George Clooney-ra hasonlító remekművel, akiért ugyan nem rajongok, de állítolag dögös. Valahogy mindig is jobban érdekeltek a kevésbé látványos, de annál mélyebb man of substance típusú férfiak, akiknek van mondanivalójuk és tudják is azt közvetíteni. 

Dedicated to Szilvia Gáncsné Szilvia

Budapest 2015. június 30.

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://daisyfullbright.blog.hu/api/trackback/id/tr117586372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása