Daisy Fullbright's mental ruminations

Schrödinger zabkása tejfölösen

2018. április 28. 00:12 - Daisy Fullbright

Ha az ünnepekre valami igazán ínyenc reggeli fogással akarunk kedveskedni párunknak, mindenképp az osztrák Schrödinger zabkását ajánlom. Az évtizedeken át titkos recept egy fagyos, korahajnali órán pattant ki a híres fizikus fejéből, amikor a kvantummechanika koppenhágai interpretációjának megoldásán gondolkodott. A következőképp szól:

coffee1.jpg

  1. Végy egy fél liter finom zabpelyhet.
  2. Egy tálban adj hozzá annyi lobogó forró vizet, amennyit felvesz.
  3. Mikor meghűl, és a kása hullámfüggvénye összeomlik, hintsd meg egy csipetnyi fanyar humorral-ha nincs, jó a csípős, vagy angol is. Vigyázat! Egyes kutatások, dupla vak kísérletekben kimutatták, hogy a humor még a placebo csoportból is nem vár reakciókat válthat ki. Ezért semmiképp ne toljuk túl!
  4. A Heisenberg-féle bizonytalansági tényező további kiküszöbölése érdekében, 3 tojásfehérjéből vaníliás cukorral verjünk jó kemény habot (a sárgáját se veszítsük el, mindjárt szükség lesz rá!). Ezt óvatosan, hogy ne törjön, keverjük a kásához.
  5. Turmixoljunk össze 30 dkg idénygyümölcsöt, és a tojás sárgákkal kikevert 3 dl tejföllel habarjuk be.
  6. Majd borítsuk össze a tejfölös-gyümölcsös masszát a kásával, s tegyük egy éjszakára hűtőbe.
  7. Ha a 4-es pontot nem végeztük elég körültekintően, akkor a kása újra szuperpozícióba kerül, és ez idő alatt egyidejűleg vagy a hűtőben marad, vagy nem, illetve vagy összeérik, vagy nem.

Majd némi jóindulattal és extra adag szexepillel reggelire tálaljuk kedvesünknek. Jó étvágyat!

Budapst, 2018. április 27.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://daisyfullbright.blog.hu/api/trackback/id/tr5513875150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása